KARAOKE Y DISCOMOBILEt portem el karaoke allí on està la festa. Disponible en tots els formats, des d'equips reduïts, per a festes familiars, restaurants, hotels, Etc. fins a grans muntatges, per a festes populars en grans superfícies, pavellons o places públiques de Barcelona o qualsevol punt de Catalunya.
El karaoke, és la millor forma de dinamitzar tant una festa familiar, trobada d'amics o reunió d'empresa, com una festa popular on es pretén crear sinergies i esperit d'equip.  El karaoke un fi de festa participatiu, divertit i econòmic amb èxit assegurat. Amb el karaoke es diverteix tant, el protagonista, àvid de demostrar als presents, els seus dots artístics, com els presents, rient-se o admirant a l'àvid. 
El nostre servei de Karaoke en lloguer, està compost per  equip de so, llum  i vídeo necessari per cobrir qualsevol necessitat.
Equips de potència necessaris, per cobrir una festa domèstica fins a sonorizar un gran recinte a l'aire lliure.
Microfonía Shure sense fil.
Video proyectores, des d'1.000 lúmenes fins a 10.000.
Monitors de plasma de 51”
Equip digital, amb fitxers de màxima definició d'imatge i màxima qualitat d'àudio, km3, mpeg, avi. 
Ampli cancioner de karaoke (Més de 15.000 cançons)  facilitat al client per ordre alfabètic, tant per ordre de títols com d'intèrprets, amb una important base dels temes clàssics i incloent els últims hits del moment. Sempre en màxima qualitat de vídeo i àudio. 
Mesa de 12 canals, amb controls de balanç, tons i guany, independent per canal, perquè el cantant se senti còmode i abrigallat tècnicament.


Per donar-li major realç al cantant.  Disposem d'equip d'il·luminació espectacular, amb rockets, laser, màquina de fum i altres efectes. Plafó fons d'escenari i tarima (Si cal).
Realitzem un video reportatge de l'esdeveniment, amb càmera 3CDD, el qual és editat i lliurat al client, després de l'esdeveniment, en format DVD.
El muntatge i desmuntatge, és dut a terme per personal altament qualificat, realitzant les seves tasques amb la màxima cura i delicadesa, per no danyar mobiliari i altres estris de l'entorn. 
Una setmana abans de l'esdeveniment, un dels nostres tècnics supervisa el lloc on es va a dur a terme est, per evitar sorpreses d'última hora.
El dia de l'esdeveniment, els nostres tècnics han de tenir accés al recinte, 2 hores abans que arribi el primer client, per realitzar el muntatge sense interferències i que tot quedi perfecte a l'hora d'inici.
El nostre personal està donat d'alta en la Seguretat Social i la nostra Empresa, aporta certificat de segur de RC i altres requisits legals exigibles per la 
legislació vigent de normes sobre espectacles i actes públics i privats.
Com a mostra de la qualitat dels nostres arxius, pot entrar en el següent enllaç: www.mgteventos.com

Horaris: La durada del lloguer del karaoke va a voluntat del client, segons necessitats. Abans, després o durant, podem alternar el karaoke amb música disc de diferents estils segons preferències del client.

Per a més informació sobre com llogar el servei de karaoke  i aclarir qualsevol dubte que pugui tenir, ens pot telefonar en qualsevol moment i qualsevol dia, al 619466418 (Festius inclosos) http:www.mgteventos.com
Ens desplacem a qualsevol punt de Barcelona i Catalunya.

Visitar el nostre blog: http://karaokemgt.blogspot.com  
Visitar nostra web: http://www.mgt.cat  i www.mgteventos.com
Estem en facebook:
 http://www.facebook.com/mgteventos  i www.facebook.com/karaokebcn  

També disposem en règim de lloguer, amb o sense tècnics de videoproyectores, equips de so, micròfons, altaveus, taules de barreja, cabines dj Pioneer, pantalles de plasma i led de totes les mesures, pantalles, càmeres de foto i vídeo, servei de càmeres per a reportatges i edició, escenaris, tarimes, màquines de fum i escuma i tot tipus d'accessoris per a
esdeveniments.

Si el que busca, és gaudir de gom a gom de la festa i de la companyia del seu amics, però sense l'embullo de fer d'amfitrió, li facilitem els nostres locals, bar musical o restaurant, segons les seves preferències, on podrà realitzar la seva festa privada, reunió d'empresa o amics, festa d'aniversari, Etc, amb sopar, ball i el que un vulgui, sense haver-se de preocupar de res. Nosaltres l'hi fem tot. Vostè, gaudeix de la festa.
Els nostres  locals, es troben, perfectament equipats, per a sopar, karaoke, ball, dj i tot allò que necessiti per a la seva festa. Situats en l'eixample, a peu de metre, amb fàcil aparcament.

Demani'ns informació al 619466418..
No hay comentarios:

Publicar un comentario